fbpx

Hvorfor bruger jeg WordPress

Tilbage til forsiden

Hvis en hjemmeside skal skabe værdi, kræver det at brugeren selv kan redigere, efterhånden som indhold skal ændres, der skal tilføjes nye varer i varekataloget osv.

Jeg bruger WordPress som Content Management System (CMS) til alle de hjemmesider jeg laver.
Mange tror at WordPress kun er anvendeligt for bloggere, men det er en generel misforståelse. WordPress kan så meget mere, og har rigtig mange fordele – det er vel også derfor, at firmaer som Time Magazine, Facebook, The New Yorker, Sony, Disney, Target, The New York Times alle bruger WordPress.

Men hvad er det så der er så godt ved WordPress.

WordPress er gratis – som i 100%

WordPress er et gratis stykke software. Det er gratis at downloade, installere, opdatere og bruge – både privat og kommercielt. Du kan modificere WordPress så det passer 100% til dine behov, uden at det koster noget i licens eller andet.
Det kræves dog, at du har en domæne, hvor du kan installere WordPress.

WordPress er SEO-venlig

WordPress følger alle standard html-kodning, CSS-normer m.m. Sagt med andre ord, Google og andre søgemaskiner elsker WordPress.

Det er med til, at WordPress-sider har en tendens til at ligge højere i søgeresultater end andre sider.

Man kan også installere yderligere SEO-værktøjer i WordPress, vil man gerne vil gøre noget ekstra for at komme højt i søgeresultaterne. Faktum er dog, at out-of-the-box, virker WordPress rigtig godt, i forhold til SEO.

WordPress gør det nemt – for brugeren

Når din hjemmeside er færdig, så skal der jo stadig arbejdes løbende med indholdet, for at skabe noget værdi.
WordPress gør det nemt for brugeren at opdatere indholdet på din side.

Det kræver dog, at dem som du har fået til at lave din hjemmeside, rent faktisk har gjort deres arbejde ordentligt.
Hvis siden er bygget rigtigt op, så er det lige så nemt at opdatere en hjemmeside med nyt indhold, som at redigere i et Word-dokument.

WordPress er sikkert

WordPress er udviklet med sikkerheden for øje. Det er generelt anset som værende et meget sikkert system. Det kræver naturligvis, at WordPress holdes opdateret.